NANOBEHANDLING TIL FLISER OG GLAS

 

Vi har 5 års erfaring med Coating 

Med en coating eller Nanobehandling af Fliser og Glas får du en meget nemmere arbejdsgang når du gør rent. Coatingen lukker overfladen helt af , så kalk og sæberester ikke sætter sig fast. De sætter sig , ja, men kun i overfladen og derfor kan coatede flader gøres rene med lidt vand og en ridsefri svamp. 

 

Vedligeholdelse: en coating holder ca. 1 år medmindre der er tale om  en  udvendig glasfacade. Her er Levetiden op til 15 år!! 

På badeværelse  påfører man  et produkt der vedligeholder coatingen . Det gør man typisk 2 x om ugen. Resultatet er ikke til at tage fejl af ! fliser og fuger, ja også Glas døre / vægge er bare nemmere at holde rene og pæne. 

 

Hvad med glasfacader/ vinduer ? 

 

Det kan også coates og blandt andet hotel Marina Bay i Singapore bruger vores coating på alle deres vinduer. Det samme gør Seaworld i USA. 

 

HVad med dine vinduer? skal de også coates ? Det kunne være svært tilgængelige vinduer eller indgangspartiet der bare skal stå pænt. 

 

Kontakt os for yderligere info. 

 

Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Coating af armatur.