NANOBEHANDLING TIL FLISER OG GLAS

Vi har 25 års branche erfaring 

Med en coating eller Nanobehandling af Fliser og Glas får du en meget nemmere arbejdsgang når du gør rent. Coatingen lukker overfladen helt af , så kalk og sæberester ikke sætter sig fast. De sætter sig , ja, men kun i overfladen og derfor kan coatede flader gøres rene med lidt vand og en ridsefri svamp. 

Vedligeholdelse: en coating holder ca. 1 år medmindre der er tale om  en  udvendig glasfacade. Her er Levetiden op til 15 år!! 

På badeværelse  påfører man  et produkt der vedligeholder coatingen . Det gør man typisk 2 x om ugen. Resultatet er ikke til at tage fejl af ! fliser og fuger, ja også Glas døre / vægge er bare nemmere at holde rene og pæne. 

Hvad med glasfacader/ vinduer ? 

Det kan også coates og blandt andet hotel Marina Bay i Singapore bruger vores coating på alle deres vinduer. Det samme gør Seaworld i USA. 

HVad med dine vinduer? skal de også coates ? Det kunne være svært tilgængelige vinduer eller indgangspartiet der bare skal stå pænt. 

Kontakt os for yderligere info. 

Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Billeder her er fra Residens Møen , hvor alle brusekabiner er coatet Coating af armatur.