MÅTTESERVICE - NEMT AT GØRE RENT
Det regner hver 3. dag i Danmark. En professionel måtteløsning bremser vand og snavs i indgangen. Du opnår et renere og pænere indeområde - uden at gøre noget for det. Måtter er den optimale løsning både ved indgangspartier og til at skåne gulve med stor gennemgang. 
 
VI HAR TO LØSNINGER , SÅ DET ER NEMT FOR DIG

1: Vi henter, vasker og leverer, så du nemt og enkelt altid har rene måtter. Du slipper for indkøb, vask og vedligehold, så du kan bruge tiden rigtigt og optimere din totaløkonomi. En måtteløsning sparer igennemsnit 44% rengøringstid pr dag !

2: Du køber en særlig effektiv måtte af os. Det er billigereog det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den viste måtte er lavet således at den kan renses med en tæpperenser eller højtryksrenser. Den er meget holdbar og kan også anvendes udendørs. Den falmer ikke i sollys og kan opsuge 4 liter vand pr kvadratmeter. Så i stedet for årelange kontrakter kan du for et rimeligt beløb investere i din egen reklamemåtte og spare betragteligt på reklame budgettet sammenlignet med en måtteservice aftale.

Pris eksempel. En Måtte De luxe i str. 60x 90 koster 1078,00 ex moms. 

Du renser den selv eller vi gør det  f.eks når vi pudser dine vinduer med et fast interval. Måtten er tjent hurtigt hjem og du har stadig flotte rene gulve.

En god investering der er hurtigt tjent hjem

Måtte med logo. Byder dine gæster velkommen og samtidigt skåner det dine gulve